Integritetspolicy

Denna sekretesspolicy beskriver hur Medella Sanare ("webbplatsen" eller "vi") samlar in, använder och avslöjar din personliga information när du besöker eller gör ett köp från webbplatsen.

Insamling av personlig information

När du besöker webbplatsen samlar vi in viss information om din enhet, din interaktion med webbplatsen och information som är nödvändig för att behandla dina inköp. Vi kan också samla in ytterligare information om du kontaktar oss för kundsupport. I denna sekretesspolicy hänvisar vi till all information som unikt kan identifiera en individ (inklusive informationen nedan) som "Personlig information". Se listan nedan för mer information om vilken personlig information vi samlar in och varför.

Enhetsinformation

  • Exempel på insamlad personlig information: version av webbläsare, IP -adress, tidszon, cookie -information, vilka webbplatser eller produkter du tittar på, söktermer och hur du interagerar med webbplatsen.
  • Syftet med insamlingen: att ladda webbplatsen exakt för dig och utföra analyser av webbplatsanvändning för att optimera vår webbplats.
  • Insamlingskälla: Samlas in automatiskt när du besöker vår webbplats med cookies, loggfiler, webb -beacons, taggar eller pixlar
  • Upplysningar för affärsändamål: delas med vår processor Shopify

Beställningsinformation

  • Exempel på insamlad personlig information: namn, faktureringsadress, leveransadress, betalningsinformation (inklusive kreditkortsnummer, e -postadress och telefonnummer.
  • Syftet med insamlingen: att tillhandahålla produkter eller tjänster till dig för att fullgöra vårt kontrakt, behandla dina betalningsuppgifter, ordna leverans och förse dig med fakturor och/eller orderbekräftelser, kommunicera med dig, screena våra order för potentiell risk eller bedrägeri och när du står i kö med de preferenser du har delat med oss, ge dig information eller reklam som rör våra produkter eller tjänster.
  • Insamlingskälla: samlad från dig.
  • Upplysningar för affärsändamål: delas med vår processor Shopify

Kundsupportinformation

  • Exempel på insamlad personlig information:
  • Syftet med insamlingen: att tillhandahålla kundsupport.
  • Insamlingskälla: samlad från dig.
  • Upplysningar för affärsändamål: 

 

Mindreåriga

Webbplatsen är inte avsedd för personer under 18. Vi samlar inte avsiktligt in personlig information från barn. Om du är förälder eller vårdnadshavare och tror att ditt barn har gett oss personlig information, vänligen kontakta oss på adressen nedan för att begära radering.

Dela personlig information

Vi delar din personliga information med tjänsteleverantörer för att hjälpa oss att tillhandahålla våra tjänster och uppfylla våra avtal med dig, enligt beskrivningen ovan. Till exempel:

  • Vi använder Shopify för att driva vår webbutik. Du kan läsa mer om hur Shopify använder din personliga information här: https://www.shopify.com/legal/privacy.
  • Vi kan dela din personliga information för att följa tillämpliga lagar och förordningar, för att svara på en stämning, sökord eller annan laglig begäran om information vi mottar, eller för att på annat sätt skydda våra rättigheter.

Beteendebaserad reklam

Som beskrivits ovan använder vi din personliga information för att förse dig med riktade annonser eller marknadsföringskommunikation som vi tror kan vara av intresse för dig. Till exempel:

För mer information om hur riktad annonsering fungerar kan du besöka Network Advertising Initiatives (NAI) utbildningssida på http://www.networkadvertising.org/understanding-online-advertising/how-does-it-work.

Du kan välja bort riktad reklam genom att:

Dessutom kan du välja bort några av dessa tjänster genom att besöka Digital Advertising Alliances borttagningsportal på: http://optout.aboutads.info/.

Använda personlig information

Vi använder din personliga information för att tillhandahålla våra tjänster till dig, vilket inkluderar: erbjudande av produkter till försäljning, behandling av betalningar, frakt och genomförande av din beställning och att hålla dig uppdaterad om nya produkter, tjänster och erbjudanden.

Laglig grund

Enligt den allmänna dataskyddsförordningen (“GDPR”) behandlar vi dina personuppgifter enligt följande lagliga grunder:

  • Ditt samtycke;
  • Avtalets genomförande mellan dig och webbplatsen;
  • Efterlevnad av våra juridiska skyldigheter;
  • För att skydda dina vitala intressen;
  • Att utföra en uppgift som utförs i allmänhetens intresse;
  • För våra legitima intressen, som inte åsidosätter dina grundläggande rättigheter och friheter.

Bibehållande

När du gör en beställning via webbplatsen kommer vi att behålla din personliga information för våra register om du inte ber oss radera denna information. Mer information om din radering finns i avsnittet "Dina rättigheter" nedan.

Automatiskt beslutsfattande

Om du är bosatt i EES har du rätt att invända mot behandling som enbart bygger på automatiserat beslutsfattande (vilket inkluderar profilering), när det beslutsfattandet har en juridisk effekt på dig eller på annat sätt påverkar dig väsentligt.

Vi [GÖR GÖR INTE] delta i ett helautomatiserat beslutsfattande som har en juridisk eller på annat sätt betydande effekt med hjälp av kunddata.

Vår processor Shopify använder begränsat automatiserat beslutsfattande för att förhindra bedrägerier som inte har en juridisk eller på annat sätt betydande effekt på dig.

Tjänster som inkluderar delar av automatiserat beslutsfattande inkluderar:

  • Tillfällig denylist av IP -adresser associerade med upprepade misslyckade transaktioner. Denylisten kvarstår i ett litet antal timmar.
  • Tillfällig denylist av kreditkort associerade med denylistade IP -adresser. Denylisten kvarstår i ett litet antal dagar.

 

GDPR

Om du är bosatt i EES har du rätt att få tillgång till den personliga information vi har om dig, att överföra den till en ny tjänst och att be om att dina personuppgifter rättas, uppdateras eller raderas. Om du vill utöva dessa rättigheter, vänligen kontakta oss via kontaktinformationen nedan

Dina personuppgifter behandlas initialt på Irland och överförs sedan utanför Europa för lagring och vidare behandling, inklusive till Kanada och USA. För mer information om hur dataöverföringar överensstämmer med GDPR, se Shopifys GDPR Whitepaper: https://help.shopify.com/en/manual/your-account/privacy/GDPR.

CCPA

Om du är bosatt i Kalifornien har du rätt att få tillgång till de personuppgifter vi har om dig (även känd som "rätten att veta"), att överföra den till en ny tjänst och att be om att dina personuppgifter rättas till , uppdaterad eller raderad. Om du vill utöva dessa rättigheter, vänligen kontakta oss via kontaktinformationen nedan

Om du vill utse en auktoriserad agent för att skicka dessa förfrågningar åt dig, vänligen kontakta oss på adressen nedan.

Småkakor

En cookie är en liten mängd information som laddas ner till din dator eller enhet när du besöker vår webbplats. Vi använder ett antal olika cookies, inklusive funktionell, prestanda, reklam och sociala medier eller innehållscookies. Cookies gör din surfupplevelse bättre genom att låta webbplatsen komma ihåg dina handlingar och preferenser (t.ex. inloggning och regionval). Det betyder att du inte behöver ange denna information igen varje gång du återvänder till webbplatsen eller bläddrar från en sida till en annan. Cookies ger också information om hur människor använder webbplatsen, till exempel om det är första gången de besöker eller om de är en frekvent besökare.

Vi använder följande cookies för att optimera din upplevelse på vår webbplats och för att tillhandahålla våra tjänster.

Nödvändiga kakor för att butiken ska fungera

namn Fungera
_ab Används i samband med åtkomst till admin.
_secure_session_id Används i samband med navigering genom ett skyltfönster.
vagn Använd i samband med kundvagn.
cart_sig Används i samband med kassan.
cart_ts Används i samband med kassan.
checkout_token Används i samband med kassan.
hemlighet Används i samband med kassan.
secure_customer_sig Används i samband med kundinloggning.
storefront_digest Används i samband med kundinloggning.
_shopify_u Används för att underlätta uppdatering av kundkontoinformation.

Rapportering och analys

namn Fungera
_tracking_consent Spårningsinställningar.
_landningssida Spåra målsidor
_orig_referrer Spåra målsidor
_s Shopify -analys.
_shopify_fs Shopify -analys.
_shopify_s Shopify -analys.
_shopify_sa_p Shopify -analys avseende marknadsföring och hänvisningar.
_shopify_sa_t Shopify -analys avseende marknadsföring och hänvisningar.
_shopify_y Shopify -analys.
_y Shopify -analys.


Hur lång tid en cookie finns kvar på din dator eller mobila enhet beror på om det är en "beständig" eller "session" -kaka. Sessionscookies håller tills du slutar surfa och ihållande cookies håller tills de går ut eller raderas. De flesta kakor vi använder är beständiga och löper ut mellan 30 minuter och två år från det datum de laddades ner till din enhet.

Du kan styra och hantera cookies på olika sätt. Tänk på att borttagning eller blockering av cookies kan påverka din användarupplevelse negativt och delar av vår webbplats kanske inte längre är helt tillgängliga.

De flesta webbläsare accepterar automatiskt cookies, men du kan välja om du vill acceptera cookies eller inte via dina webbläsarkontroller, som ofta finns i din webbläsares meny "Verktyg" eller "Inställningar". För mer information om hur du ändrar dina webbläsarinställningar eller hur du blockerar, hanterar eller filtrerar cookies finns i din webbläsares hjälpfil eller via sådana webbplatser som www.allaboutcookies.org.

Observera dessutom att blockering av cookies kanske inte helt hindrar hur vi delar information med tredje part, till exempel våra annonseringspartners. För att utöva dina rättigheter eller välja bort vissa användningar av din information av dessa parter, följ instruktionerna i avsnittet "Beteendebaserad annonsering" ovan.

Spåra inte

Observera att eftersom det inte finns någon konsekvent branschförståelse för hur man reagerar på "Spåra inte" -signaler, ändrar vi inte vår datainsamling och användning när vi upptäcker en sådan signal från din webbläsare.

Ändringar

Vi kan uppdatera denna sekretesspolicy då och då för att återspegla exempelvis ändringar i vår praxis eller av andra operativa, juridiska eller regulatoriska skäl.

Kontakt

För mer information om våra sekretessrutiner, om du har frågor eller om du vill göra ett klagomål, vänligen kontakta oss via e-post på [e-postadress] eller via e-post med informationen nedan:

COLMAR HOUSE, MANCHESTER NEW ROAD, Unit 1B, MIDDLETON M24 4DB, Storbritannien

Senast uppdaterad: [DATUM]

Om du inte är nöjd med vårt svar på ditt klagomål har du rätt att lämna in ditt klagomål till relevant dataskyddsmyndighet. Du kan kontakta din lokala dataskyddsmyndighet eller vår tillsynsmyndighet här:https://ico.org.uk/make-a-complaint/